Up

Montaż domu w Konstantynowie Łódzkim

Dzień otwarty na budowie Łódź

Tekst: Montaż domu w Konstantynowie Łódzkim przy ulicy Przyrodniczej przebiegł szybko i bezproblemowo. Projekt został zrealizowany na podstawie indywidualnego projektu, ale jego bryła przypomina dom MAB006 z naszego katalogu. W czasie montażu zorganizowaliśmy dzień otwarty, który był świetną okazją dla przyszłych klientów, aby poznać z bliska technologię prefabrykacji. Budowa z fabryki to szybki sposób na własny, energooszczędny dom. Po kilku pracowitych tygodniach możemy podziwiać już ukończoną bryłę domu. Takie tempo jest możliwe tylko przy wyborze technologii prefabrykacji.

Po ukończeniu prac produktem końcowym będzie piękny, wytrzymały dom, którego energooszczędne ściany pomogą zachować ciepło. Do konstrukcji naszych budynków używamy ścianch żelbetowych ze zintegrowaa izolacją, które sprawią, że mieszkanie będzie solidne, a rachunki za ogrzewanie nie będą wysokie.